Menu
BalatonBike365Banner

TS Premium Card

A TS PREMIUM CARD 2017 egy új kedvezményrendszer a Tó-sport rendezvényeire.

Miért jó Nekem a TS Premium Card 2017?

Korlátlanul nevezhetek az összes TS eseményre, ezzel több, mint 25%-ot takarítok meg.
VIP Parkolóban kényelmesen parkolhatok, közel mindenhez.
A regisztrációnál nem kell sorban állnom.
VIP Páholyban pihenhetem ki a versenyt.
Ha nem érek rá vagy közbejön az utolsó pillanatban akármi, bármi vagy valami, akkor 1000HUF/esemény adminisztrációs díjért eljöhet helyettem akárki, bárki vagy valaki.

Hogyan használhatom a TS Premium Card 2017-ot?

Rákattintok fent a NEVEZÉS gombra vagy ide és regisztrálok.
Az e-mailban kapott információk alapján kifizetem a kártyát.
Benevezek arra az eseményre amire el szeretnék jönni - Ne felejtsem a kártyaszámot beírni a megfelelő helyre, azaz a nevezésnél a "Tó-Sport Kártya száma:" mezőbe!
A kártyát, amit postán - az általam megadott postacímre - kapok, mindig magamnál tartom, mert csak azzal tudok a VIP Parkolóba beállni és arra adják ki a rajtszámom.
Ha mégsem tudok eljönni, átadom a kártyát a dublőrömnek, aki a helyszínen a rajtszám átvételnél átiratja a saját nevére az adott versenyt. (Egy naptári napon csak egy személy nevezhet, de akár több eseményre is).

Mennyibe kerül?

A TS Premium Card 2017 ára: 33 990 Ft


Melyik rendezvényre érvényes a TS Premium Card 2017?
Mind a 6 rendezvényre: Tour de Velencei-tó, Tour de Pelso, Tour de Ring, Tour de Debrecen, Tisza-tó Maraton, Velence Maraton.
A több napos rendezvényeken melyik eseményre nevezhetek? Amennyire csak el tudok menni. Pl.: a Tour de Velencei-tó rendezvényen pénteken, szombaton és vasárnap is tudok indulni 1-1 futamon. De egy naptári napon, csak egy személy használhatja a kártyát!A Tour de Ringen is indulhatok?
Igen, indulhatok SOLO-ban, vagy akár DUO-ban, 4TEAM vagy 6TEAM-ben is. Itt elosztom a nevezési díjat a csapat létszámával és az eredményt levonom a nevezési díjból és csak azt utalom el. De a kártya számát ne felejtem megadni!
Meddig válthatok TS PREMIUM CARD 2017-ot? Az első rendezvényig - a Tour de Velencei-tó - 2017. május 17-ig tudok regisztrálni.
Ha további kérdéseim vannak megírom az info@tosport.hu-ra!