Menu

"Na, ezért változtattam életmódot" - négy nő, négy vallomás

Az életmódváltás jól hangzik, ám még sokszor az áll a háttérben, hogy bikinialakot érj el, az életmódváltás nem feltétlenül erről szól, hanem arról, hogy egészségesen élj. És hogy mi kell ahhoz, hogy a bikiniformán túl is motivált légy ahhoz, hogy belevágj az életmódváltásba? Megpróbálunk erre válaszokat szerezni.

Az életmódváltás jól hangzik, ám még sokszor az áll a háttérben, hogy bikinialakot érj el, az életmódváltás nem feltétlenül erről szól, hanem arról, hogy egészségesen élj. És hogy mi kell ahhoz, hogy a bikiniformán túl is motivált légy ahhoz, hogy belevágj az életmódváltásba? Megpróbálunk erre válaszokat szerezni.

A Women's Day magazin rendszeresen segít nőknek abban, hogy életmódot váltsanak, és most megkérte őket, idézzék vissza azt a bizonyos pillanatot, amikor elhatározták, hogy belevágnak abba, hogy fenekestül felforgassák az életüket. Azt is kérték, fogalmazzák meg, mi volt a legérdekesebb ahaélményük, ami meglepte őket a váltás során.

A 37 éves Ambert például az egészségügyi eredményei vágták pofon olyan lendülettel, hogy száznyolcvan fokban megváltozott az élete. Kiderült, hogy nagyon rosszak a vércukorszint-eredményei, és nyakig belesüppedt a cukorbetegség ingoványos hétköznapjaiba. Emésztette a bűntudat, hogy nem vigyázott a testére, holott a családban is sokan cukorbetegek, ami hajlamosító tényező a betegség kialakulásához.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, hátha nyersz egy kis motivációt a lányoktól, akkor irány a Vous oldala!

Forrás:
iStock