Menu

A legjobb helyről érkezik a megerősítést: sportok, amiket együtt űzhetünk

Egy kiegyensúlyozott párkapcsolatnak közös alappillérekre van szüksége, amelyek közül az egyik lehet a közös érdeklődési kör. És ha már itt tartunk, miért ne lehetne ez az azonos pont sportolás?  A közös edzés nem csak a testeteket erősíti, hanem a kapcsolatotokat is. 

Természetesen a legnehezebb döntés csak ez után jön, sportot kell választani. Valahogy a nők és a férfiak mindig egymással ellentétes sportokat részesítenek előnyben, ezért nem lesz könnyű ez a feladat. De itt még ne adja fel senki!

Konditerembe járni elég jó dolog!

Szerencsére levetkőztük azokat a tévhitek, amelyek szerint az edzőtermi csajok túl izmosak. Ez nem így van! Azok a nők, akik rendszeresen súlyzód edzéseket végeznek különböző izomcsoportokat erősítve nagyon szép tónusos vonalakat tudhatnak a magukénak, gömbölyűek, formásak. A férfiakat nem kell bemutatnunk, izomszag, delták, bicepszek és tricepszek mindenütt.

A nők általában láb és popsi edzéseket tartanak, a férfiak ezt szeretik elhanyagolni és helyette felsőtest orientált munkát végeznek. Na, most, ha ti összeálltok jó irányba fogjátok húzni egymást. Te bizony kar, hát és mellnapokon fogsz részt venni, míg szíved csücske a te kedvedért biztosan bevállalja majd a lábedzést is.

A közös edzés inspirálóan hat mindkettőtökre, ennek hála pedig még inkább összhangba kerülhettek majd. Egy fárasztó, izzasztó edzés után pedig irány a szauna, ahol lehet lazulni és beszélgetni egy nagyot.

A futáshoz csak ti kelletek!

A futás jótékony hatásainak sorolását az örökké valóságig sorolhatnánk. Fejleszti az állóképességet, serkenti a szív- és érrendszer működését, erősíti az izomzatot, növeli a tüdőkapacitást. Folytassuk még?

Folytatjuk! Képzeld el, milyen jó felüdülő tud lenni, ha a szerelmeddel együtt rójátok a kilométereket. A közös futás, akár át is mehet játékos versengésbe, így pedig csak még szórakoztatóbb lesz az egész. Ha pedig elfáradtok, bármikor lehuppanhattok egy padra, vagy a fűbe a város szélén és együtt piheghettek, míg elegendő erőt gyűjtötök a folytatáshoz.

A piknikkel fűszerezett túra is jól hangzik

A kirándulás mindig szuper hétvégi lehetőség. Tulajdonképpen egy mini nyaralás. Sportnak remek, plusz, ha összekapcsoljátok egy piknikkel, akkor hirtelen a kőkemény túrázás egy romantikus kikapcsolódássá válik. Lehet nálatok egy üveg bor vagy pezsgő, néhány finom falat a kedvenc ételeitekből. Közben pedig átbeszélhetitek a hosszú és fárasztó hét eseményeit vagy akár a jövőbeli terveiteket is. Álmodozni szintén ér!

Kerékpározás, avagy 2-szer 2 keréken

A biciklizés a túrázáshoz hasonlóan akár mini nyaralásnak is elmegy. Leginkább azért, mert olyan távolságba és helyekre is eljuthattok, ahova gyalogosan például nem. Közösen fedezhettek fel új, eddig ismeretlen tájakat. Mindegy, hogy a kapcsolatotok még gyerekcipőben jár vagy már régi motorosok vagytok együtt az új helyek felfedése izgalommal fogja feltölteni a viszonyotokat. Na, meg a kerékpározás pozitív előnye még, hogy kíméletes az ízületekhez, így azok is tudnak hódolni neki, akiknek a kocogás nehezükre esik.

Mindegy, végül, melyik sport mellett döntötök. A lényeg, hogy közösen válasszatok és segítsétek egymást az új helyzetbet! Közben pedig ne felejtsétek el jól érezni magatokat!