Menu

Immunerősítés masszázzsal – Ha már unod ugyan azokat a köröket futni

Még időben vagyunk ahhoz, hogy nyakon csípjük a csip-csup őszi nyavalyákat. Már szedünk vitaminokat, kifosztottuk a gyümölcsstandokat és házi praktikákból is felkészültünk. Viszont évről évre egyre unalmasabb lefutni ugyan azokat a köröket, ezért most hoztunk egy fokkal izgalmasabb módszert, az immunerősítő masszázst. 

Egy ilyen kezelésen különböző technikákkal stimulálják a nyirokrendszert, aktívabb munkára késztetik. Mi az a nyirokrendszer? Jogos a kérdős, nem kötelező mindent tudni. Az immunrendszer szervrendszere, ami nyirokszervekből és az őket összekötő nyirokerekből áll. A nyirokszervek közé tartozik a csontvelő, a csecsemőmirigy, a lép, a nyirokcsomók és még egy csomó szerv, amely egyéb immunfeladatokat lát el. És itt és most már vége is a mini biológia órának!

Szóval az immunerősítő masszázsról, azt kell tudni, hogy...

Nem fog fájni és nincs semmilyen mellékhatása! A nyirokmasszázs teljesen eltér a hagyományos masszázstól, totál más fogásrendszert használ. Enyhe, gyengéd csavaró, pumpáló, gördülő fogások ezek, minden fogás nyomó és lazító fázisból áll. Az eljárás lényege a pangó nyirokfolyadék „elűzése”.

Ha nyirok keringés jól működik beindul a szervezet öntisztító, méregtelenítő folyamata, és a méreganyagok kiürülnek a vesén, emésztőrendszeren keresztül.

A méregtelenítés hatásra erősödik az immunrendszer, ez pedig beindítja az öngyógyító folyamatokat. Ez a masszázs vegetatív idegrendszerre harmonizáló, nyugtató hatással van. Lehet, hogy el fogsz aludni, de nem baj! Ha igazán jót akarsz magadnak, akkor masszázs utánra már nem szervezel semmi fontos programot.

A nyirokmasszázs kb. 10-12 alkalom után fejti ki jótékony hatásait, ezért kúraszerűen érdemes alkalmazni. Időtartam: 50 perc

Ha inni kell, hát inni kell!

Legalább napi 2 liter folyadékot igyunk meg -gyógyteákat, ásványvizet, frissen centrifugált zöldség- és gyümölcs levet vagy bármi hasonlót. Ha a vér nem elég híg, romlik a keringés, hiszen a nyúlós, tapadós, sűrű folyadék nehezen képes áramolni. Így rosszabb lesz a sejtek tápanyag- és oxigénellátása, valamint a bennük keletkező bomlási termékek elszállítása is. Egy szó mint száz, inni kell!

Az ivástól felpörög a szervezet és „kimossa” a testedből a méreg- és salakanyagokat, amelyek a szuper masszázs alatt elkezdenek kioldódni a kötőszövetből. Nem hangzik rosszul, nem?